Egyéni konzultáció

 Várandósan, szülésre készülve

Amikor babát vársz  a szülés helyszínének és a segítőidnek a kiválasztása a Te szempontjaid alapján történik, ehhez pedig az kell, hogy tisztában legyél a szükségleteiddel, elvárásaiddal és a lehetőségeiddel. Bezélgetésünk alapján már könnyebben el fogod tudni dönteni, hogy kire és mire van szükséged.

Segítek összegyűjteni azokat a kérdéseket, amelyeket az orvosodnak, szülésznődnek feltéve pontosabb képet kaphatsz arról, mire számathatsz majd a kórházban.

A szülés folyamatáról és arról is beszélhetünk, hogy a kísérőd hogyan tud Téged a legjobban támogatni.

Felkészülés a szoptatásra, a baba gondozására

A nők nagy része elsősorban a szülésre készül, pedig a szoptatás és a gyermekgyas időszak is könnyebb lehet, ha már várandósan informálódsz .

Átadom a legfontosabb információkat a tejtermelésről, a szoptatásról, az újszülött szükségleteiről és arról, hogy mire számíthatsz majd a szülést követő első napokban. Ha szeretnéd, megtanítalak az ortopédiailag helyes hordozásra, és átbeszéljük a különböző hordozóeszközök tulajdonságait.

Szülés után

Ha nem úgy alakult a szülés, ahogyan tervezted, vagy olyan élményeid vannak, amelyeket nem tudsz másokkal megosztani fordulj hozzám bizalommal! Gyakran már egyetlen beszélgetés is segíthet elindulni azon az úton, ami megélt nehéz élmények feldolgozásához vezet. Ha szeretnéd, több alkalommal is visszatérhetsz. Sokan hasznosabb találják, ha csoportos alkalomra jönnek. Olvass utána a csoportos szülésélmény feldolgozás lehetőségének!

Babagondozás, gyereknevelés során felmerülő kérdések

Vajon eleget szopik? Eleget alszik? Megfelelően fejlődik? Minden édesanyának ezek a legfontosabb kérdései a gyermekével kapcsolatban. Ha elbizonytalanodsz,  segítek megtalálni  választ.

Ahogyan  a kisbabából totyogó, beszélő kisgyermek lesz, úgy gyarapodnak azok a kérdések, amelyek a szülőknek fejtörést okoznak:  szobatisztaság, testvérféltékenység, közösségbe kerülés, hiszti, agresszió, hogy csak a leggyakoribbakat említsem.

A gyermeked iránt érzett düh, indulat, harag feldolgozására a Szülők csoportjának önismereti alkalmain is kaphatsz segítséget.

Konzultáció alkalmával segítek abban, hogy megismerd a fejlődésből fakadó jelenségeket és hogy milyen szükségletek húzódhatnak ezek mögött. Így könnyebben tudsz azonosulni gyermekeddel és kapcsolódni hozzá. Együtt  pedig megtaláljuk azt a megoldást, ahogyan szülőként visszanyered az egyensúlyodatt. Abban is segíteni tudok, hogy ha valóban elakadást, vagy nehézséget ismerünk fel, akkor kihez, milyen szakemberhez érdemes tovább fordulnod.

Konzultációra jöhetsz egyedül, vagy az édesapával, de külön csak édesapát is szívesen fogadok. Rendszerint egy alkalom elegendő szokott lenni, de a találkozások számáról együtt állapodunk meg az első konzultáció végén.

Budapesten dolgozom, a pontos helyszínről és a lehetséges időpontokról érdeklődj üzenetben!

A konzultáció díja:  9.000.- Ft / 60 perc,  majd minden további megkezdett 30 perc díja 3.000.- Ft

Folyamatos, több alkalmas konzuláció díja: 7.000.- Ft / 60 perc, majd minden további megkezdett 30 perc díja 3.000.- Ft

Skype konzultáció

Ha a földrajzi távolság, vagy más körülmény miatt nem lehetséges a személyes találkozás, ez a forma megoldás lehet az egyéni tanácsadásra.

A fizetés ebben az esetben átutalással történik, előre, a megadott számlaszámra. Egyeztetés, érdeklődés.