Egyéni konzultáció

 Várandósan, szülésre készülve

Amikor babát vársz  a szülés helyszínének és a segítőidnek a kiválasztása a Te szempontjaid alapján történik, ehhez pedig az kell, hogy tisztában legyél a szükségleteiddel, elvárásaiddal és a lehetőségeiddel. Az egyéni konzultációk után, beszélgetésünk alapján könnyebben el fogod tudni dönteni, hogy milyen helyszínen, kikkel, hogyan szeretnél szülni.

Segítek összegyűjteni azokat a kérdéseket, amelyeket az orvosodnak, szülésznődnek feltéve pontosabb képet kaphatsz arról, mire számíthatsz majd a kórházban. A szülés folyamatáról és arról is beszélhetünk, hogy a kísérőd hogyan tud Téged a legjobban támogatni a vajúdás alatt.

Tapasztalataim szerint 2-3 alkalom szükséges ahhoz, hogy az elképzeléseidet átbeszéljük. Én az első találkozásunk végén javaslatot teszek arra nézve, hogy mit tudok nyújtani és ehhez hányszor találkozzunk.

Jelentkezem egyéni konzultációra szülésre készülés témájában.

Felkészülés a szoptatásra, a baba gondozására

A nők nagy része elsősorban a szülésre készül, pedig a szoptatás és a gyermekágyas időszak is könnyebb lehet, ha már várandósan informálódsz és készülsz rá, megtervezed, kitől, miben tudsz segítséget kérni majd.

Átadom Neked a legfontosabb információkat a tejtermelésről, a szoptatásról, az újszülött szükségleteiről és arról, hogy mire lesz majd szükségetek a szülést követő első napokban. Ha szeretnéd, a találkozások során megtanítalak Téged és párodat az ortopédiailag helyes babahordozásra, és átbeszéljük a különböző hordozóeszközök tulajdonságait.

Jelentkezem egyéni konzultációra a babagondozásra készülés témájában.

Szülés után

Ha nem úgy alakult a szülés, ahogyan tervezted, vagy olyan élményeid vannak, amelyeket nem tudsz másokkal megosztani, fordulj hozzám bizalommal! Gyakran már egyetlen beszélgetés is segíthet elindulni azon az úton, ami a megélt nehéz élmények feldolgozásához vezet. Ha szeretnéd, több alkalommal is visszatérhetsz. Sokan hasznosabbnak találják, ha csoportos alkalomra jönnek. Olvass utána a csoportos szülésélmény feldolgozás lehetőségének!

Jelentkezem egyéni konzultációra szülésélmény témájában.

Babagondozás, gyereknevelés során felmerülő kérdések

Vajon eleget szopik? Eleget alszik? Megfelelően fejlődik? Minden édesanyának ezek a legfontosabb kérdései a gyermekével kapcsolatban. Ha elbizonytalanodsz,  segítek megtalálni a választ.

Ahogyan  a kisbabából totyogó, beszélő kisgyermek lesz, úgy gyarapodnak azok a kérdések, amelyek a szülőknek fejtörést okoznak:  szobatisztaság, testvérféltékenység, közösségbe kerülés, hiszti, agresszió, hogy csak a leggyakoribbakat említsem. Rendszeresen tartok nyílt, informatív beszélgetéseket ezekben a témákban. A pontos időpontokat Facebook oldalamon találod.

A gyermeked iránt érzett düh, indulat, harag feldolgozására a Szülők csoportjának önismereti alkalmain is kaphatsz segítséget.

Konzultáció alkalmával segítek abban, hogy megismerd a gyermek fejlődéséből fakadó jelenségeket és hogy milyen szükségletek húzódhatnak ezek mögött. Így könnyebben tudsz azonosulni gyermekeddel és kapcsolódni hozzá. Együtt  pedig megtaláljuk azt a megoldást, ahogyan szülőként visszanyered az egyensúlyodat. Abban is segíteni tudok, hogy ha valóban elakadást, vagy nehézséget ismerünk fel, akkor kihez, milyen szakemberhez érdemes tovább fordulnod.

Jelentkezem egyéni konzultációra szoptatás, babagondozás, gyermeknevelés  témájában.

Konzultációra jöhetsz egyedül, vagy az édesapával, de külön csak édesapát is szívesen fogadok. A találkozások számáról együtt állapodunk meg az első konzultáció végén.

A konzultáció díja:  13.000.- Ft / 60 perc, majd minden további megkezdett 30 perc díja 5.000.- Ft

A jelenlegi vírushelyzetben főleg  online dolgozom, amely több módon is lehetséges. (Hangouts, Meet, Whatsapp, Skype, Messenger)

A fizetés ebben az esetben átutalással történik, előre, a megadott számlaszámra. Egyeztetés, érdeklődés.